Kato Callebaut na openhartige getuigenis over miskraam: "Die extra confrontatie is verschrikkelijk"
COS
Kato Callebaut na openhartige getuigenis over miskraam: "Die extra confrontatie is verschrikkelijk"
Foto: GoPlay

Kato Callebaut deed maandag een droevige onthulling in 'De Cooke & Verhulst Show'. Na haar huwelijk met Tom Dice kreeg ze een miskraam te verwerken.

In 'De Cooke & Verhulst Show' vertelde Kato Callebaut hoe ze enkele maanden geleden een miskraam kreeg. Het was voor Kato "de genadeslag" nadat ze de afgelopen twee jaar haar grootmoeder en moeder verloor. Op Instagram wil Kato nog wat kwijt over haar miskraam.

"Wij komen er wel. En aan iedereen die zich afvraagt waarom we erover praten: omdat het er wel was. Het was er tijdens optredens, het was er terwijl niemand anders er iets van wist. Omdat er niet over praten, voor mij alles erger maakt. En we zijn niet alleen", schrijft Kato.

"Je hoofd kijkt uit naar de komende jaren en maanden, je lichaam raast instant, vol hormonen. En dat valt weg. Die hormonen niet: die blijven nog wat hangen en die extra confrontatie is verschrikkelijk", geeft de zangeres toe. Kato merkt ook op dat er met goede bedoelingen gevraagd wordt naar kindjes, maar is en blijft delicaat.

"Sommigen dragen een verlies, sommigen willen gewoon simpelweg bewust geen kinderen, bij sommigen lukt het niet. Wees je daar bewust van. Wij komen er wel. En ooit gaan wij dat waanzinnig goed doen", besluit Kato. Daar zijn wij ook van overtuigd!

https://www.instagram.com/p/CdXjECWNQ5l/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.