Kato Callebaut klapt plots uit de biecht over 'Eurosong': "Wat de mensen niet hebben gezien op televisie"
COS
Kato Callebaut klapt plots uit de biecht over 'Eurosong': "Wat de mensen niet hebben gezien op televisie"
Foto: VRT

Kato Callebaut en Tom Dice, als muzikaal duo bekend als 'The Starlings', waagden dit jaar hun kans bij 'Eurosong'. Het was uiteindelijk Gustaph die met 'Because of You' België mocht vertegenwoordigen.

Met 'Rollercoaster' zetten The Starlings een mooie prestatie neer in 'Eurosong'. Kato Callebaut en Tom Dice overtuigden het publiek volledig, maar de vakjury was minder enthousiast. Ze eindigden met amper één puntje verschil op de tweede plek en uitten achteraf hun ongenoegen over de vakjury.

"Je moet weten: we hadden maanden naar die wedstrijd toegeleefd en we kregen jurycommentaar - wat oké is - maar wat de mensen die avond op televisie niét hebben gezien, is dat er buiten beeld hele andere dingen werden gezegd", onthult Kato in Het Laatste Nieuws.

"Dat we zo goed waren. En hadden mogen winnen. Dat stak, en já, dat hebben we toen van ons af geschreven. Waarop de sluizen even opengingen. Een hele hoop bagger over ons."

Gelukkig waren er ook veel mensen die hun teleurstelling begrepen. "Ik denk vandaag nog altijd: onze reactie was heel menselijk. Dus zou ik dat anders gedaan hebben? Nee", besluit Kato.

Meer nieuws

Meer nieuws

.