Kato Callebaut heeft niet mis te verstane boodschap voor Peter Van de Veire: "We hebben het gehad"
LHX

The Starlings waren voor veel kijkers van 'Eurosong 2023' dé favoriet met hun nummer 'Rollercoaster', maar uiteindelijk verloren ze nipt van Gustaph. Voor Tom Dice en Kato Callebaut was het een zware klap.

Wanneer Kato Callebaut en Tom Dice opgebeld worden door Radio2, wil presentator Peter Van de Veire uiteraard praten over 'Eurosong'. "Nee", reageert Kato meteen. "Dat hebben we gehad, Peter, we hebben het gehad."

Zij en Tom zijn erg voorzichtig om erover te praten, omdat er de voorbije maanden zoveel onzin over is verteld. "Van alles wat we sindsdien hebben gezegd, wordt één zin op sociale media gezet. Dan denken de mensen: zijn ze daar weer?", zegt Tom.

"Maar op zich zijn we er wel over nu", voegt hij eraan toe. "We denken: dit is ons pad. 'Rollercoaster' doet het supergoed."

Tijdens het Songfestival zelf zal het nog wel eens pijn doen, moet hij toegeven. "Ik volg sowieso elk jaar wat er uitkomt, en we hebben nog steeds het gevoel dat 'Rollercoaster' daar perfect tussen had gepast. Maar het nummer van Gustaph ook."

Meer nieuws

Meer nieuws

.