Kato Callebaut en Tom Dice over de Robots in 'The Masked Singer': "Wij zijn héél zeker"
COS
Kato Callebaut en Tom Dice over de Robots in 'The Masked Singer': "Wij zijn héél zeker"
Foto: Instagram @katomusic

'The Masked Singer' is vrijdag uit de startblokken geschoten. Roos werd als eerste ontmaskerd als tennisster Yanina Wickmayer.

Roos moest het in een duel opnemen tegen de Robots, het eerste duo in 'The Masked Singer'. Veel kijkers zijn ervan overtuigd dat de Robots Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings zijn. 

Peter Van de Veire legde het muzikale koppel op de rooster tijdens 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' op MNM. Zelf verdenkt Peter Kato en Tom niet. "Het is iemand die niet gewend is om in het Engels te zingen", denkt Peter. "Dat zou ik nu ook niet zeggen", verdedigt Tom de gele robot.

Heel zeker

Toms uitspraak doet vermoeden dat hij weet wie de Robots zijn. "Ik ga het niet zeggen, want ik weet het zeker", zegt een vastbesloten Tom. "Nee, we gaan het niet zeggen, want we zijn héél zeker", treedt Kato hem bij. "Dan verpest je het een beetje", vindt Tom.

Tom wil iedereen wel op het juiste spoor zetten met een tip. "Ik zou een keer op YouTube gaan en mijn naam een keer intypen. Meer ga ik niet zeggen", klinkt het mysterieus.

Wie daar zoekt, vindt naast video's met Kato ook eentje van Tom met Lize Feryn. "Jullie denken dus ook dat het Lize en Aster zijn?", merkt de radiomaker op. "Nee, dat maak jij ervan, Peter."

Meer nieuws

Meer nieuws

.