Kato Callebaut en Tom Dice moeten slecht nieuws meedelen: "Geraken nooit meer op tijd klaar"
COS
Kato Callebaut en Tom Dice moeten slecht nieuws meedelen: "Geraken nooit meer op tijd klaar"
Foto: VTM

Kato Callebaut en Tom Dice dromen er al van sinds 'Liefde Voor Muziek': hun concert in de Lotto Arena. Op 13 februari 2022 zou het eindelijk zover zijn.

Nu moeten Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings iets meedelen aan hun fans. "Lieve, lieve fans. Wij hebben jammer nieuws, maar ook heel heel heel goed nieuws!", beginnen ze hun bericht op sociale media.

"Het jammere nieuws is dat we ons Lotto Arena concert moeten verplaatsen naar een nieuwe datum. Omdat de barometer er zeer laat kwam, geraken we nooit meer op tijd klaar met alle voorbereidingen en we willen jullie uiteraard een topshow geven die nog lang blijft nazinderen", klinkt het.

Kato en Tom bekijken het ook positief, want er is ook goed nieuws! "Het goede nieuws is dat we op de nieuwe datum niet alleen onze hits uit 'Liefde Voor Muziek’ gaan spelen, maar ook kunnen uitpakken met nieuwe muziek, want tegen dan is ons gloednieuw album uit", zegt het muzikale echtpaar enthousiast.

"We kijken er zo naar uit. Het is alsof het zo moest zijn", laten ze nog weten. Het concert van 13 februari wordt verplaatst naar 29 mei 2022. Tickets voor het concert zijn nog steeds beschikbaar via teleticketservice.com.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CZMxm2OLifx/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.