Kathleen Aerts teleurgesteld in Karen Damen: "Het wordt hoog tijd"
COS

Karen Damen kreeg in 'James De Musical' verschillende verrassingen. Aan het begin van de show kreeg ze een videoboodschap van heel wat dierbaren.

Na een filmpje van familieleden en vrienden had James Cooke ook voor een filmpje met boodschappen van (bijna) alle K3'tjes gezorgd. Zo hadden Kristel Verbeke, Kathleen Aerts, Klaasje Meijer, Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman.

"Wat ik misschien nog nooit gezegd heb, is dat ik je een van de beste zangeressen vind en dat ik altijd vol bewondering heb geluisterd naar hoe je onze liedjes inzong bij Miguel in het kot. En dat ik met niemand anders zo graag zing als met jou", klonk het bij Kristel.

"Hey schattie, ik vind het heel jammer dat ik er niet bij kan zijn op deze grote dag voor jou", begon Kathleen. "Alhoewel, als ik eerlijk mag zijn, zo erg vind ik dat niet. Want ik vind vooral dat het hoog tijd wordt dat jij tot bij mij komt", benadrukt het voormalige K3'tje.

"Vandaag draait het allemaal om jou, jouw musical", voegde Kathleen er nog aan toe. "Ik wens jou heel veel plezier, want je hebt dat dubbel en dik verdiend. Maar Karentje, zorg wel dat je op tijd bent."

Meer nieuws

Meer nieuws

.