Kathleen Aerts over relatie Karen Damen en Gert Verhulst: "Onzin wat toen werd geopperd"
COS
Kathleen Aerts over relatie Karen Damen en Gert Verhulst: "Onzin wat toen werd geopperd"
Foto: Instagram @karendamen

K3 bestaat dit jaar 25 jaar. Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman zijn de huidige K3-meisjes. De originele groep bestond uit Kathleen Aerts, Kristel Verbeke en Karen Damen.

Vijf jaar lang was William Vaesen de manager van K3. In 2002 werd de groep verkocht aan Studio 100 en werd K3 nóg succesvoller. Ook op privévlak leverde de overname K3'tje Karen Damen wat op: een relatie met Gert Verhulst.

Het Nederlandse magazine Privé publiceerde in 2005 foto's van Karen en Gert op vakantie. "De foto's die K3 kunnen opblazen", klonk het. "Die foto’s zorgden even voor een moeilijk moment. Maar dan vooral voor Gert en Karen zelf", citeert HLN Kathleen Aerts.

"Het is onzin, zoals toen werd geopperd, dat hun relatie de groep in gevaar heeft gebracht. Met de hand op het hart: bij ons onderling is daar nooit één woord over gevallen. We gunden elkaar het licht in de ogen. Het was hun keuze, niemand had zich daar mee te moeien."

Het enige wat Kathleen hoopte was dat ze gelukkig waren bij elkaar. "Gert en Karen, of Kristel die zwanger werd: allemaal zogezegd bedreigingen voor 'de roze K3-droom'." Uiteindelijk bleken kinderen zich er niets van aan te trekken. Ze leefden zelf nog harder mee met de meisjes.

Meer nieuws

Meer nieuws

.