Kathleen Aerts helemaal van slag door wat ze ziet in ‘Liefde Voor Muziek’: “Niet normaal”
LHX
Kathleen Aerts helemaal van slag door wat ze ziet in ‘Liefde Voor Muziek’: “Niet normaal”
Foto: VTM

Op dinsdag 4 april is het gloednieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek' van start gegaan. In de eerste aflevering stond K3 in de kijker.

Het lijkt een hele uitdaging, maar de artiesten brachten het er goed van af: allemaal coverden ze een K3-nummer, en dat deden ze in stijl. Zo bracht DAAN zijn versie van 'De drie biggetjes', kwam Portland op de proppen met een Engelse versie van 'Mijn held' en zong Günther Neefs 'Waterval.'

Jaap Reesema verraste iedereen met 'Oma's aan de top'. Dat deed hij om een wel heel persoonlijke reden. "Mijn vrouw Kim heeft haar oma verloren", vertelde hij. "Haar laatste woorden waren: 'Treur maar niet om mij, want ik ben bij je.'"

Zijn versie van het nummer maakte heel wat los, zowel bij de andere 'Liefde Voor Muziek'-deelnemers als bij de kijkers. "Prachtig. Ik kon m'n tranen niet bedwingen", wordt er gereageerd op Instagram. "Echt zo enorm mooi dit!"

Ook ex-K3'tje Kathleen Aerts is helemaal overdonderd. "Dit is niet normaal... Beter dan het origineel", klinkt het bij haar.

https://www.instagram.com/reel/CqoFV3RArNa/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.