Kathleen Aerts heeft verschrikkelijk nieuws: "Onze allerliefste mama is gestorven"

door: PMN
Kathleen Aerts en mama
Afbeelding bron: Instagram @kathleen_aerts

Kathleen Aerts heeft vreselijk nieuws te melden. Haar moeder, die bij haar inwoonde, is gestorven. Kathleen's moeder leed aan jong dementie.

Kathleen maakte het nieuws donderdagmiddag zelf bekend op haar Instagram. "Onze allerliefste mama is bij ons thuis onder de Zuid-Afrikaanse zon vredig heen gegaan", schrijft Kathleen.

"Mijn broer en ik zijn bevoorrecht zo’n lieve, zorgzame, grappige mama te hebben gehad die altijd wel zin had in een feestje. Saai was het nooit bij ons thuis! Met een pintje en sigaretje in de hand en een worstje en kaas was ze een luisterend oor voor velen aan onze keukentafel. Een uber mama... "

"Ik ben dankbaar voor de tijd die ze ons gaf om afscheid te nemen...??? 16 jaar lang hebben we samen het ‘Alzheimer parcours’ afgelegd. Soms een beproeving maar ook nog met hele intens mooie momenten."

"Ons mama is bij ons thuis door 3 fantastisch lieve verzorgster dag en nacht met de beste liefdevolle zorgen omringd geweest. Ze was hier zo ‘happy’ dat ze misschien wel het record van ‘ langstlevende met jongdementie’ heeft verbroken."

"Lieve mama, ons huis is enorm leeg zonder jou maar ik ben je niet kwijt... ik voel je... ik zie je... in mijn hart... voor altijd... mijn boezemvriendin...mijn mama... immense dankbaarheid en eindeloze onvoorwaardelijke liefde..."