Kathleen Aerts eerlijk over spanningen en verwaterd contact met Karen Damen en Kristel Verbeke

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Het kwam niet meer als een verrassing toen Zeemeermin haar masker afnam in ‘The Masked Singer’. Karen Damen was ex-collega en origineel K3-lid Kathleen Aerts snel op het spoor.

Het zorgde vrijdag voor een erg emotioneel moment: Karen die haar ex-collega Kathleen in de armen valt. Hun contact was doorheen de jaren verwaterd. “We hebben nooit echt kletterende ruzie gehad, maar in het begin lag het allemaal wat gevoelig. Daar moet ik eerlijk over zijn”, geeft Kathleen toe in Dag Allemaal.

Kathleens vader was overleden en haar moeder kreeg de diagnose van jongdementie. “Door wat ik had meegemaakt was ik in een andere levensfase gekatapulteerd. Karen en Kristel waren nog heel ambitieus en wilden nog keihard gaan voor K3, maar ik had andere zorgen aan mijn hoofd.”

Kathleen wist dat het tijd nodig had. “Ik was er zeker van dat er ooit een moment zou komen dat we weer met ons drietjes kunnen lachen. En dat is nu gebeurd. Destijds was het zo druk dat we niet zagen hoe mooi het allemaal was en hoeveel impact K3 had. Dat besef is nu pas gekomen.”