Karen Damen uitgelachen door collega’s: “Helemaal hysterisch”
COS
Karen Damen uitgelachen door collega’s: “Helemaal hysterisch”
Foto: VTM

Karen Damen gaat de komende weken samen met miljoenen kijkers op zoek naar wie achter het kostuum zit in ‘The Masked Singer’. Ze is samen met Julie Van den Steen en Jens Dendoncker vast panellid.

Vorige week zagen we al hoe Bart Tommelein het Monstermasker afnam. Het ‘speurteam’, bestaande uit Jens, Julie en Karen én een wisselend panellid, konden het alvast niet raden. Karen is erg trots dat ze erbij zit en gaat echt helemaal op in de ontmaskeringsrace.

“Jens en Julie hebben mij keihard uitgelachen omdat ik er iedere keer zo hard in opging en daar echt hysterisch over deed. Als ik dacht te weten wie het was, deed ik telkens heel hard mijn best om de anderen te overtuigen van mijn gelijk”, vertelt Karen in Dag Allemaal.

Als zangeres heeft Karen het voordeel dat ze onmiddellijk kan horen wie er een professionele zanger of zangeres was en wie niet. “Als Julie zei: ‘Amai, dat is goed gezongen’, dan kon ik toch soms aan de ademhaling horen dat het geen professional was. Een valse noot kan ook een aanwijzing zijn natuurlijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.