Karen Damen reageert op spanningen bij K3: “Toen werd de situatie ons duidelijk”
COS

Het was een geweldig moment, toen Zeemeermin haar masker afnam in ‘The Masked Singer’ en ex-K3’tje Kathleen Aerts tevoorschijn kwam. Karen Damen reageerde erg emotioneel.

Ons weer wordt vandaag gedomineerd door onstabiele lucht, afkomstig van de noordzee. Zo krijgen we een wisselvallige dag met opklaringen, wolkenvelden en enkele buien. Ook een donderslag behoort tot de mogelijkheden, vooral dan in Hoog-België. De maxima ligt niet hoger dan 17 graden.

Tijdens de nacht wordt het droog met opklaringen. Minima van 4 graden op de Hoge Venen tot 10 graden aan zee. Morgen wordt het dan terug wat beter. We starten we de dag met ochtendgrijs. Daarna volgen er opklaringen. Al komt er later op de dag meer bewolking langs de Franse grens. Daar is ook wat lichte neerslag mogelijk. De maxima schommelen tussen 14 graden in de Ardennen en 18 graden elders.

Dinsdag wordt het bewolkt, maar blijft het wel droog. De maxima schommelen tussen 14 en 20 graden. De wind is meestal zwak uit veranderlijke richtingen. Woensdag starten we de dag droog, maar kunnen er in de loop van de dag buien ontstaan met 20 graden. Donderdag is het gedeeltelijk bewolkt en blijft het, op een buitje na, overal droog. We doen er ook een graadje bij met maxima van 21 graden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.