Karen Damen over mogelijke reünie voor 25 jaar K3: "Hebben we altijd gezegd"
COS
Karen Damen over mogelijke reünie voor 25 jaar K3: "Hebben we altijd gezegd"
Foto: Play4

We vieren dit jaar 25 jaar K3. De groep is met Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman al toe aan de vierde formatie, maar de groep blijft een succes.

In 1998 begon het K3-avontuur. Met nummers als 'Heyah Mama' en 'Alle kleuren' begon het pas echt voor Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. In 2009 stond de originele formatie voor het laatst samen op een podium.

Veel fans van het eerste uur hopen dat Karen, Kristel en Kathleen voor het 25-jarig jubileum nog eens samen zullen optreden. Ook Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zouden de ex-K3'tjes met open armen ontvangen. "Goed om te weten", zegt Karen in Dag Allemaal.

"De jonge garde bij 'Familie' heeft ook gezegd: 'Als jullie een reünie doen, staan wij op de eerste rij.' Och, we hebben altijd gezegd dat we dat ooit gingen doen, best voor ons tachtigste", vervolgt het voormalige roodharige K3'tje.

"Maar gaan we het beeld dat de fans in hun hoofd hebben, dan niet onderuithalen? Ik wil niet dat de mensen na drie liedjes zeggen: 'Oei, ze zijn oud geworden.'" Twee of drie liedjes dan? "Kort maar krachtig. Ik zal eens met de twee andere bellen", besluit Karen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.