Karen Damen krijgt opmerkelijke boodschap van Gert Verhulst: Ze kan haar oren niet geloven
LHX
Karen Damen krijgt opmerkelijke boodschap van Gert Verhulst: Ze kan haar oren niet geloven
Foto: GoPlay

Vandaag is het D-day voor Karen Damen. Haar onewomanshow gaat in première in de Antwerpse Arenbergschouwburg.

Oorspronkelijk zou de gloednieuwe onewomanshow van Karen Damen op 13 december 2023 in première gaan. Omdat ze rond die periode het nieuws over haar scheiding van Antony Van der Wee deelde, besloot ze echter om hem twee maanden uit te stellen.

Vandaag is het dan eindelijk zover. Voor Karen is het ongetwijfeld een spannende dag. Iets dergelijks heeft ze namelijk nog nooit gedaan.

Gelukkig kan ze rekenen op de steun van massaal veel mensen. Wanneer ze te gast is bij Qmusic krijgt ze een hele reeks boodschappen te horen van haar showbizzcollega's.

"Ik wou je bij dezen veel succes wensen met je allereerste onewomanshow", zegt haar 'Familie'-collega Aaron Blommaert. "Dat gaat vonken geven."

"Niks mooier dan dromen die uitkomen, en nu wordt jouw grote droom waar", klinkt het bij ex-K3'tje Kathleen Aerts. "Jouw eerste onewomanshow. Ik zeg alvast 'eerste', want ik weet zeker dat er nog veel gaan volgen."

Ook Gert Verhulst laat van zich horen. "Wat heb ik nu gehoord? Op 14 februari gaat jouw onewomanshow in première in de Arenberg. Amai, dat jij dat durft, zo helemaal alleen!", wil hij kwijt.

"Die zaal gaat natuurlijk vol zitten met mensen die zeggen: 'Laat nu maar eens zien wat je kunt.' Dus ik heb daar eigenlijk veel bewondering voor. Heel veel succes wens ik je."

"Da's keileuk", reageert Karen op alle mooie woorden. Ze moet wel toegeven dat ze geschrokken is van Gerts boodschap: hij maakt namelijk geen enkel mopje. "Het was serieus, wauw!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Qmusic (@qmusic_be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.