Karen Damen klapt uit de biecht met straffe bekentenis over K3
COS
Karen Damen klapt uit de biecht met straffe bekentenis over K3
Foto: VTM

Vanaf zaterdag 18 februari krijgt Julie Vermeire een eigen VTM GO-reeks: 'Julie's Dance Academy'. Ze ontvangt daarin negen bekende Vlamingen, waaronder Karen Damen.

In een van de eerste afleveringen neemt Julie Vermeire Karen Damen mee naar karaokebar Bonaparte, waar het allemaal begon. Karen vertelt dat ze heel haar leven droomde van een zangcarrière. "Toen ik dertien was, wou ik natuurlijk Madonna worden. Het is een beetje anders uitgedraaid", lacht ze.

Karen belandde bij K3. "Da's een leuk opstapje, dacht ik. Ik doe dat hier een jaartje of twee. Dan ken ik de mensen in het wereldje en dan kan ik gaan doen wat ik wil, met mijn gitaar of in het Engels. Het was een opstapje van achttien jaar, maar kijk...", lacht ze.

Julie bracht nog een foto mee van vroeger. Daarop zien we Julie met de originele meisjes van K3. "Besef je dat soms genoeg, wat je betekend hebt voor de jeugd?", vraagt Julie zich af.

"We zijn nu al zes jaar of langer gestopt en ik besef dat nog altijd niet. Maar misschien is dat maar goed, want anders zou ik een gigantisch dikke nek hebben, denk ik", aldus Karen Damen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.