Karen Damen geeft het eerlijk toe na afscheid bij K3: "Vond ik eigenlijk nog erger"
COS
Karen Damen geeft het eerlijk toe na afscheid bij K3: "Vond ik eigenlijk nog erger"
Foto: GoPlay

Karen Damen heeft het weer drukker dan ooit. Er is haar rol van Vanessa bij 'Familie', haar toekomstige rol in de telenovelle van Camille én haar aankomende onewomanshow.

Karen Damen heeft momenten in haar leven gehad, waarop ze niet meer wist waar haar kop stond. Deze keer heeft ze het onder controle, alles is alles goed georganiseerd en gepland.

Dat heeft ze natuurlijk voor een groot deel te danken aan haar nieuwe - of oude - manager, William Vaesen, ook bekend als Niels William. Hij is de man die K3 aan het einde van de jaren 90 oprichtte.

"Nu precies 25 jaar geleden. We zijn herenigd. En het doet me goed", vertelt Karen in Primo. "Ik heb achttien jaar het gevoel gehad dat ik geleefd werd, toen ik bij K3 zat, en ik vond dat bij momenten heel erg."

"Maar toen ik plots niet meer werd geleefd, vond ik het eigenlijk nog erger", geeft ze toe. "Ik moest plots mijn eigen boontjes doppen, na ons afscheid bij K3. Eerst was het van 'Joepie, I'm free!', maar al snel kwam dan het gevoel van 'Please, help mij, ik kan dit niet.'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.