Karen Damen enorm geraakt door wat haar overkomen is: "Kreeg daarvan zo'n krop in mijn keel"
COS
Karen Damen enorm geraakt door wat haar overkomen is: "Kreeg daarvan zo'n krop in mijn keel"
Foto: VTM

Voor Karen Damen startte er in 1998 een avontuur dat ongeziene proporties aannam. Karen werd lid van K3 en zou dat achttien jaar lang blijven.

Achttien jaar lang heeft Karen Damen als lid van K3 een lach op het gezicht van ontelbare kinderen getoverd. Dat ze doorheen die jaren veel betekend heeft voor heel wat mensen, besefte ze onlangs des te meer toen ze afgelopen zomer op vakantie vertrok.

"Op het vliegtuig kwam er een stewardess naar mij. Die was al een paar keer gepasseerd en ik zag dat die iets wou vragen. Die komt op een gegeven moment naar mij en die ging op haar knieën zitten voor mijn stoel", vertelt Karen in 'Foto's met Kurkdroog'.

"En die zegt: 'Ik wil je heel graag eens iets zeggen. Ik moet je bedanken, want jij bent zo belangrijk geweest in mijn kindertijd en jeugd. Door jou heb ik een fantastische jeugd gehad. Je kan je niet beelden wat dat voor mij betekent dat ik dit nu tegen jou kan zeggen.'"

Het was niet zo dat de stewardess een selfie of handtekening wou. "Die kwam dat gewoon zo tegen mij zeggen. Heel gemeend. En ik kreeg daarvan zo'n krop in mijn keel. Het was ook de manier waarop ze dat zei, dat ik dacht: amai. Dat pakte mij zo hard", aldus Karen Damen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.