Karen Damen doet verdrietige onthulling over K3-carrière
COS
Karen Damen doet verdrietige onthulling over K3-carrière
Foto: VTM

Achttien jaar lang zat Karen Damen bij K3. In 2015 kregen Karen en haar collega's Josje Huisman en Kristel Verbeke opvolgers, in het voorjaar van 2016 volgde de afscheidstournee.

Het aantal keer dat K3 doorheen de jaren het podium niet heeft kunnen betreden, zijn op één hand te tellen. Zelfs in oktober 2008 stond Karen Damen er. "Op 16 oktober 2008 heb ik een miskraam gehad, de dag erna ben ik mijn grootmoeder verloren en de dag daarna moesten wij '10 jaar K3' gaan vieren."

Zaterdag moest Karen 's ochtends in de make-upstoel zitten. "Om dan een hele dag feest te vieren en 'Oma's aan de top' te zingen. Dan moesten we 's avonds door naar Eindhoven om de dag erna een hele dag met de Nederlandse fans feest te gaan vieren. Dat was ne moeilijke", geeft Karen toe bij de podcast 'Foto's met Kurkdroog'.

"Dat kindje was acht weken, dat hartje klopte nog niet. Dat is heel erg, maar ik heb dat kunnen plaatsen. Een nieuw baby'tje, daar kan je aan werken, maar een nieuwe moeke, daar konden we niet aan werken", bedenkt Karen zich.

Karen is nog lang bij haar grootmoeder geweest. Tien uur na haar overlijden zat ze in de make-up. "Dat zijn dingen waarvan ik denk: mocht ik een gewone job hebben, dan had ik nu wel een dagje vrijaf genomen, maar dat gaat gewoon niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.