Karen Damen doet sombere vaststelling over haar zoon Sky: "Krijgen hem niet meer mee"
COS
Karen Damen doet sombere vaststelling over haar zoon Sky: "Krijgen hem niet meer mee"
Foto: Play4

'Familie'-fans moeten weer twee maanden wachten op het vervolg van hun favoriete soap. De spannende seizoensfinale zindert nog na.

De zomerpauze van 'Familie' betekent dat de acteurs een tijdje vakantie hebben. De eerste afleveringen van het nieuwe seizoen zijn immers ook al ingeblikt. Veel 'Familie'-acteurs maken van hun vrije tijd gebruik om naar het buitenland te trekken.

Ook Karen Damen zal België even ontvluchten. Met haar gezin trekt ze richting Ibiza. "Ibiza is elk jaar de plek waar we onze vakanties spenderen in ons vaste stekje. Niet om te gaan feesten, die tijd is voorbij, wel om te rusten, te zwemmen en te zonnen", vertelt Karen aan Story.

Karens ideale vakantie is er eentje waarbij ze twee weken kan luieren in de zon en af en toe een duik in het zwembad kan nemen. "Daarnaast bezoek ik ook graag marktjes en gaan we al eens op restaurant, onder andere op de plek waar Antony en ik in 2016 zijn getrouwd."

Karen en Antony gaan niet alleen naar Ibiza. Ook zoon Sky, die intussen al dertien is, gaat mee. Karen en Antony moesten wel een toegeving doen om hun zoon mee te krijgen. "Sky mag een kameraad meenemen naar Ibiza, want alleen krijgen we hem niet meer mee."

Meer nieuws

Meer nieuws

.