Karen Damen doet pijnlijke onthulling: "Zelfs toen moeten vertrekken door K3"
COS
Karen Damen doet pijnlijke onthulling: "Zelfs toen moeten vertrekken door K3"
Foto: VTM

Karen Damen is een naam die ons al sinds 1999 bekend is. In dat jaar brak Karen door naast Kristel Verbeke en Kathleen Aerts met K3.

Karen Damen gaf samen met haar K3-collega's de fakkel in 2016 officieel door aan de nieuwe garde na een laatste gezamenlijke tournee. Bijna zeventien jaar heeft Karen het beste van zichzelf gegeven en daarvoor heeft ze wel wat opofferingen moeten doen.

Karen en de andere K3'tjes moesten vaak werken op momenten dat kinderen en ouders vrij waren. "Vaak waren dat weekends of vakanties, waardoor ik veel familiemomenten heb gemist", merkt Karen op In De Morgen.

"Zelfs toen mijn mama na de scheiding van mijn papa hertrouwde, ben ik op haar feest vertrokken voor het eten, en kwam ik pas terug toen de laatste gast nét naar huis was", bekent de 'Familie'-actrice.

Volgens Karen was het zeker niet zo dat ze meer uren klopte dan anderen. "Als je alle uren optelt, weet ik niet of ik zoveel meer heb gewerkt dan een ander. Mijn job speelde zich gewoon af op andere uren", besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.