Karen Damen deelt fantastisch filmpje met bekend gezicht dat K3-fans zéker herkennen
COS
Karen Damen deelt fantastisch filmpje met bekend gezicht dat K3-fans zéker herkennen
Foto: GoPlay

Karen Damen kennen we tegenwoordig als 'Familie'-actrice en modeontwerpster. Ze zal daarnaast natuurlijk altijd bekend staan als een van de originele K3'tjes.

Karen Damen hing haar regenboogjurkje in 2016 aan de haak, nadat ze samen met collega's Josje Huisman en Kristel Verbeke drie opvolgsters hadden gevonden. Twee van die opvolgsters - Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn - gingen in 2021 op zoek naar een nieuwe collega.

Karen volgde de 'K2 zoekt K3'-zoektocht ook en had - zoals iedereen - een favorietje. Dat was Amy Courtens. Zij werd in de finale tweede na winnares Julia Boschman. Na de wedstrijd volgden er verschillende ontmoetingen tussen Karen en Amy. Karens echtgenoot Antony is immers de manager van Amy.

Het voormalige K3'tje en het bijna-K3'tje hebben nu samen een fantastisch eerste TikTok-filmpje voor Karen opgenomen. "Wanneer je allebei denkt dat het biggenpakje jou het mooiste stond", klinkt het bij het filmpje. Het duo verwijst naar het 'De 3 Biggetjes'-kostuum dat Amy droeg tijdens 'K2 zoekt K3'.

@karendamenofficial Thanks @amycourtens for teaching me how to TikTok 😂 #foryou #foryoupage #firsttiktok #voorjou #voorjoupagina ♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA

Meer nieuws

Meer nieuws

.