K3'tjes Marthe en Julia hebben opvallende suggestie voor zwangere Hanne Verbruggen
COS

Hanne Verbruggen zal in december de K3-familie wat groter maken. Het roodharige K3'tje is momenteel zeven maanden zwanger van haar eerste kindje.

De afgelopen maanden werd volop gespeculeerd of Hanne Verbruggen een zoontje of een dochtertje zal krijgen. Fans zullen nog even moeten wachten op het antwoord, maar Hannes omgeving weet het wel al. Ook K3-collega's Marthe De Pillecyn en Julia Boschman lijken al op de hoogte.

Bij HLN Showbits reageren ze immers heel mysterieus wanneer hen gevraagd wordt te gokken of het een meisje of jongen wordt. "Ik denk dat als het een meisje wordt, dat het echt een cool meisje gaat worden. En als het een jongen wordt, een coole jongen", glimlacht Marthe.

"Ik vind het moeilijk. Omdat ik wel heel lang een voorgevoel heb gehad. Maar het gaat echt aan Hanne zijn om het uiteindelijk bekend te maken. En wie weet doet ze dat nog voordat ze bevalt. En anders komen we er met z'n allen achter erna", zegt Julia.

Marthe en Julia doen wel nog een opvallende suggestie over de naam van de baby. "We hebben het er net over gehad. En eigenlijk vinden wij Robin ook wel een heel leuke naam", zegt Julia. "En dat kan zowel voor een jongen als voor een meisje", vult Marthe aan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.