K3'tjes Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman weten niet wat hen overkomt
COS

Deze maand staan er voor Julia Boschman en Marthe De Pillecyn van K3 nog heel wat 'Kom Erbij'-shows gepland. Hanne Verbruggen geniet momenteel van haar moederschapsrust na de geboorte van Julien.

In 2023 kunnen de meisjes van K3 én de fans uitkijken naar de nieuwste tour van de groep. Die kreeg de naam 'Vleugels', naar het nieuwste K3-album. In de zomer zullen er weer heel wat zomerfestivals gepland staan, maar er is één show waar de meisjes misschien wel het meeste naar uit zullen kijken.

Deze maand werd 'K3 Live Late Night' aangekondigd. Die show zou op 21 juli plaatsvinden in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het optreden zal pas om 20 uur van start gaan én biedt staanplaatsen aan. Perfect voor de iets ouders fans die zich helemaal willen laten gaan.

Deze week konden veel K3-fans al presaletickets bemachtigen. Pas vandaag gingen de tickets officieel in verkoop. Die ticketverkoop moet als een speer gegaan zijn, want K3 maakte meteen groot nieuws bekend: "Omdat er zoveel vraag is naar dit optreden doen we er nog een dagje bij!"

Ook op 12 augustus zal een 'Late Night'-show zijn. Tickets voor beide shows zijn beschikbaar via www.popuparena.be.

https://www.instagram.com/p/Cl8aAnCIewH/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.