K3'tjes Julia Boschman en Marthe De Pillecyn doen boekje open over 'baas' Gert Verhulst
COS
K3'tjes Julia Boschman en Marthe De Pillecyn doen boekje open over 'baas' Gert Verhulst
Foto: Photonews

Julia Boschman heeft binnenkort iets te vieren. Op 27 november mag de Nederlandse blondine zich al één jaar een K3'tje noemen.

In 'K2 zoekt K3' was Studio 100-kopman Gert Verhulst voorzitter van de jury. Hij stond dus op de eerste rij toen Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn op 27 november 2021 Julia Boschman kozen als hun nieuwste collega.

Bij de 'originele' K3 was Gert best nauw betrokken. Dat is nu een beetje minder het geval. Wanneer Julia de vraag krijgt wat het laatste bericht was dat ze van Gert kreeg, antwoordt ze: "Ik heb daar nog nooit een bericht van gehad, denk ik."

"Hij heeft het ook heel druk, denk ik", merkt Marthe op bij '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM. "Hij volgt alles achter de schermen op de voet, maar het is niet dat wij in direct contact staan met Gert. Er zijn heel veel mensen tussen ons en Gert die veel dichter bij ons staan en die wel een 'toi, toi' aan ons geven."

"Eigenlijk zeggen ze ook altijd: geen nieuws bij Gert, is goed nieuws", bedenkt Julia zich. Want dat Gert kritisch is, denken de meisjes wel. "Ik denk dat dat ook heel goed is. Ik denk dat hij anders niet had gestaan waar hij nu staat", besluit Marthe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.