K3'tje Marthe De Pillecyn zag het helemaal mislopen door Klaasje Meijer: "Niet nadenkend dat ik daar nog kwam"
COS
K3'tje Marthe De Pillecyn zag het helemaal mislopen door Klaasje Meijer: "Niet nadenkend dat ik daar nog kwam"
Foto: Photonews

De meisjes van K3 halen deze week hun uitgestelde 'Vleugels'-shows in Eindhoven in. Ondanks de drukke agenda maakten ze vorige week tijd voor een Q&A.

In de Q&A van 'K3 Vlogt' vertelden Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman dat het soms eens durft mis te lopen bij snelle kledingwissels bij shows. "Marthe is ooit gestruikeld in haar superheldenpak", biecht Hanne op.

"Dat was de rapste wissel van heel de show", merkt Marthe op. Zo'n 30 seconden hadden ze. "Maar even zeggen: Hanne is mij komen oprapen. Ze heeft wel geroepen: 'We gaan nooit op tijd zijn!' Maar je bent me wel komen redden, anders had ik daar nog gelegen."

"Ze was uitgeschoven over een tekening die we hadden gekregen", legt Hanne uit. "Die Klaasje toevallig achteruit had gegooid, niet nadenkend dat ik daar nog kwam", zegt Marthe. "Dus ik was het niet, hè, lieve mensen", zegt Julia.

"Nee, het was Klaasje Meijer, die snel afliep en die tekening in de lucht gooide. Die dwarrelde zo onder de voet van Marthe, waardoor die - zwiep - in haar superheldenpak op de grond lag", herinnert Hanne zich. "En weet je wat nog het ergste is? Dat is twee keer gebeurd", lacht Marthe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.