K3'tje Marthe De Pillecyn schrikt van wat ze te horen krijgt na 'Liefde Voor Muziek': "Dat doet wel iets"
COS
K3'tje Marthe De Pillecyn schrikt van wat ze te horen krijgt na 'Liefde Voor Muziek': "Dat doet wel iets"
Foto: VTM

De meisjes van K3 hebben een fantastisch muzikaal avontuur achter de rug. Hanne Verbruggen, Julia Boschman en Marthe De Pillecyn maakte indruk in 'Liefde Voor Muziek'.

Het doelpubliek van K3 is al 25 jaar kinderen. Toch hebben de meisjes van K3 ook veel volwassenen fans. Na 'Liefde Voor Muziek' zouden dat er in de laatste categorie nog wel meer kunnen worden.

"We merken het effect van 'Liefde voor muziek' wel", zegt Hanne aan Het Laatste Nieuws. Ook oudere mensen spreken de K3'tjes nu vaker aan. "Ik heb veel berichtjes gekregen dat we zo mooi meerstemmig zingen. Grappig dat dat nu ineens opvalt, wij doen eigenlijk niet anders."

Ook Marthe De Pillecyn merkt een verandering. "De dag na onze aflevering was ik in een shoppingcenter en kwam iemand naar mij toe. 'Ik hoef geen foto, ik wou gewoon even zeggen dat ik heb moeten huilen omdat ik het zo mooi vond', zei die vrouw."

"Dat doet wel iets, moet ik zeggen, om ook eens van volwassenen te horen dat we goed bezig zijn", besluit Marthe. Volwassen fans kunnen deze zomer in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke terecht voor 'K3, Live Late Night'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.