K3'tje Julia Boschman komt tot ontnuchterend besef door zwangerschap Hanne: "Het ligt dus wel aan mij"
COS
K3'tje Julia Boschman komt tot ontnuchterend besef door zwangerschap Hanne: "Het ligt dus wel aan mij"
Foto: VTM

De meisjes van K3 brachten zondag hun nieuwste nummer 'Mango Mango' bij 'Tien Om Te Zien'. Voor álle K3'tjes was het de eerste keer op het 'Tien Om Te Zien'-podium.

Tussen de repetities en de opnames hadden Julia Boschman, Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen genoeg tijd om wat van het zonnetje te genieten op het strand. Dat deden ze in het gezelschap van Laura Tesoro met een cocktail en wat nachos bij de hand.

"En ik heb weer eens last van de zon", merkt Julia op in 'K3 Vlogt'. "En van cravings", wijst Hanne naar de nachos op tafel. "Je zou eigenlijk denken: Hanne, de boefkont, maar...", wijst Marthe naar Julia. "Jullie zouden ook allebei zwanger kunnen zijn", bedenkt Hanne zich.

Papegaai

"Dat was op 't begin toch ook zo. Jij zei: 'Ik ben zo moe'. En ik: 'Oh, ik ben ook zo moe.'", herinnert het blonde K3'tje zich. "Mijn broeken gingen niet meer toe. 'Mijn broeken gaan ook niet meer toe.' Bij alles wat ik zei, was jij precies zo'n papegaaitje", lacht Hanne.

"'Ik heb dit ook, ik heb dat ook.' Ik dacht: ik hoop voor jou dat dat wel een andere reden heeft", zegt Hanne. "Ik was heel blij dat er iemand anders was die ook zo moe was als ik. Ik was van: thank god, het ligt niet aan mij. Maar... dus wel", aldus Julia.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.