K3'tje Julia Boschman enorm bezorgd: "Moeten wij stoppen?"
COS
K3'tje Julia Boschman enorm bezorgd: "Moeten wij stoppen?"
Foto: VTM

De meisjes van K3 staan nog tot en met het begin van de zomervakantie op het podium met de 'Vleugels'-tour. Daarna is het weer tijd voor zomeroptredens in Vlaanderen en Nederland.

Vorige zomer mochten de meisjes van K3 optreden op de Lokerse Feesten. Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen hadden al eens op het grote podium gestaan, maar voor Julia Boschman was het de eerste keer.

"Dat was wel superbizar daar. Als ik naar de zijkant keek, dan hingen daar van die megagrote schermen waar je zelf op te zien was en in mijn hoofd is dat altijd iets geweest wat alleen bij van die supergrote wereldsterren gebeurt. Dat was wel maf", zegt Julia in 'Team K3' op VTM GO.

Dat het een van de warmste dagen van de zomer was, zorgde wel voor problemen. "Ik was echt op een gegeven moment heel erg bezorgd om die mensen. Ik heb twintig mensen zien flauwvallen. Ik dacht op een gegeven moment: moeten wij stoppen?"

"En dan steeds weer iemand over die hekken weggedragen. Op den duur durfde ik bijna niet meer zeggen: 'Klap maar mee.'", zegt Julia. "Blijf gewoon staan en geniet in stilte", vult Hanne aan. "Pak jullie watertje", zegt Marthe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.