K3'tje Hanne Verbruggen heeft duidelijk besluit genomen over eerste kindje met Jorn
COS
K3'tje Hanne Verbruggen heeft duidelijk besluit genomen over eerste kindje met Jorn
Foto: Photonews

Hanne Verbruggen deelde enkele weken geleden fantastisch nieuws met haar fans. Het K3'tje is in verwachting van een eerste kindje.

Hanne Verbruggen en echtgenoot Jorn Sarens maakten hun zwangerschapsnieuws anderhalve maand geleden bekend met een reeks foto's van hun avonturen en eentje van het grootste avontuur dat op hun pad zal komen: een eerste kindje.

Hanne is nu zeventien weken zwanger. De bevalling is uitgerekend voor eind december. Als alles goed gaat, dan zal Hanne nog alle K3-shows kunnen afwerken voor ze haar kleine spruit mag verwelkomen en ze welverdiende moederschapsrust neemt.

Hanne en Jorn weten ook al of ze een dochter of zoon krijgen, maar zij zijn niet de enigen. "De mensen uit onze dichte omgeving kennen het geslacht al wel, maar voor de rest blijft het geheim tot de geboorte", zegt Hanne in Het Laatste Nieuws.

Een gender reveal hoeven we de komende maanden dus niet te verwachten. En natuurlijk houden Hanne en Jorn de lippen ook stijf op elkaar over de naam. "We hebben er een paar in gedachten die we leuk vinden, maar die ligt nog niet vast", aldus Hanne Verbruggen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.