K3'tje Julia Boschman heeft het lastig: Ze kan haar tranen niet bedwingen
LHX
K3'tje Julia Boschman heeft het lastig: Ze kan haar tranen niet bedwingen
Foto: VTM

De afgelopen maanden stonden voor K3 in het teken van hun musical 'De 3 biggetjes'. Inmiddels is er de laatste voorstelling afgelopen.

Maar liefst 143 keer speelden Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman 'De 3 biggetjes'. In hun vlog is te zien dat het afscheid hen erg zwaar valt.

Vooral Julia heeft het moeilijk. Vóór de laatste voorstelling begint, neemt ze alvast haar voorzorgen. "Ik doe iets in mijn ogen, zodat ze minder rood zijn van het huilen", zien we haar zeggen.

"We hadden daarnet een bijeenkomst, en we wilden eigenlijk met z'n drieën iets zeggen. Maar ik heb niets kunnen zeggen, omdat ik alleen maar aan het huilen was. En de show moet nog beginnen..."

Achteraf blikken de drie K3'tjes terug op een heerlijke periode. Alle drie kunnen ze maar moeilijk hun tranen bedwingen. "We zijn een ervaring rijker, en nu op naar andere leuke dingen. Maar eerst nog een beetje huilen", klinkt het bij Hanne.

"Jullie enorm bedankt", richt Julia zich emotioneel tot hun fans. "De hele biggenperiode was dankzij jullie echt een feestje. Dankjewel om allemaal te komen kijken en zo enthousiast te zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.