K3 na ophef dan toch op 'Studio 100 Rewind Party'? Marthe De Pillecyn en Julia Boschman reageren mysterieus
COS

Diede van den Heuvel mag even uitrusten. De tijdelijke vervangster van Hanne Verbruggen wordt pas op 10 december weer op het podium verwacht.

Deze week namen Marthe De Pillecyn en Julia Boschman de tijd om het nieuwste K3-album 'Vleugels' voor te stellen. Daarna zullen ze zich beginnen voorbereiden op de shows die in België op de planning staan: 'De Grote Sinterklaasshow' op 3 en 4 december in het Sportpaleis.

Natuurlijk moeten Marthe en Julia het daar zonder Hanne Verbruggen doen, maar ze krijgen wel assistentie. Maar wie is nu die derde persoon? Marthe en Julia halen bij HLN Showbits mysterieus de schouders op. "Dan zul je moeten komen kijken."

Dat ze er zullen zijn bij de Sintshows, staat vast. Maar hoe zit het met de 'Studio 100 Rewind Party' op 1, 2 en 3 december in hetzelfde Sportpaleis? Vorig jaar werden de meisjes als een van de eerste artiesten aan de line-up toegevoegd, maar 'K3' is plots nergens meer te bespeuren.

Hoe zit dat juist? Opnieuw haalt Marthe met een mysterieuze glimlach de schouders op. "Wij houden van verrassingen", reageert ze. Mogen de fans K3 toch verwachten, als K2 of met een tijdelijke vervangster? Of mogen ze van Studio 100 niet vertellen dat ze wel degelijk van de affiche werden gehaald?

Meer nieuws

Meer nieuws

.