K3-fans zijn het allemaal eens bij 'Vleugels'-videoclip en maken zich opvallende bedenking
COS
K3-fans zijn het allemaal eens bij 'Vleugels'-videoclip en maken zich opvallende bedenking
Foto: Photonews

De meisjes van K3 hebben een gloednieuw nummer uitgebracht. 'Vleugels' kreeg vrijdag ook een videoclip. Die is volgens de K3-fans net als het nummer fantastisch.

"Wat deze videoclip zo geweldig maakt, is dat het zo echt en zo normaal is. Geen kinderlijkheid, maar vrolijkheid. En DAT is pas waar K3 ECHT voor staat", klinkt het onder de 'Vleugels'-videoclip op YouTube. "Wauw, echt een topclip! Net iets wat grote popartiesten zouden maken. Ben helemaal fan!"

Voor veel fans is het de mooiste K3-clip en een van de beste liedjes in lange tijd. "Ze beginnen echt steeds beter te worden. Net zoals de nummers. Deze formatie van K3 brengt echt herinneringen van de eerste terug. En dat is echt heel positief", klinkt het. "Vind dit echt vibes geven van hoe K3 15 jaar geleden was."

Julia Boschman en Marthe De Pillecyn doen het geweldig in de clip, maar natuurlijk valt Hanne Verbruggen op. Zij zingt en danst met haar zwangere buik. "Hanne is mooier dan ooit. Echt zo’n zwangerschapsglow", klinkt het.

Het is volgens fans ook een mooie herinnering voor Hanne. "Hoe leuk dat Hanne straks al die herinneringen heeft van haar zwangerschap." Hannes kindje zal later hoe dan ook kunnen zeggen: 'Ik zat ik een clip van K3'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.