K3-fans zijn er niet over te spreken bij 'Liefde Voor Muziek': "Ze doen het expres"
COS
K3-fans zijn er niet over te spreken bij 'Liefde Voor Muziek': "Ze doen het expres"
Foto: VTM

'Liefde Voor Muziek' is al toe aan het negende seizoen van het muziekprogramma. Het repertoire van K3 en Stef Bos kwam al aan bod.

De meisjes van K3 kregen hun muziek als eersten in een nieuw jasje te horen. Stef Bos was deze week aan de beurt. Metejoor mocht de spits afbijten met 'Geef Licht'.

Op sociale media zijn K3-fans misnoegd over hoe de cover van Metejoor in beeld werd gebracht. "Ligt het aan mij of laten ze Julia expres veel zien tijdens Metejoor", klinkt het op Twitter.

Julia Boschman en Joris Van Rossem werden er vorige zomer van beschuldigd een affaire te hebben gehad. Beide partijen ontkenden de geruchten van Nederlandse juicekanalen met klem.

Het is veel fans wel opgevallen dat de makers van 'Liefde Voor Muziek' Julia een paar keer solo in beeld bracht, terwijl Metejoor zijn nummer bracht. "Dat zei ik dus ook al...", reageert een fan.

"Viel mij ook al op", zegt nog iemand. "Ja, dat deden ze inderdaad", klinkt het verder. "Doen ze ook, hoor", reageert nog een fan. "Jep, viel me ook op" en "Ik dacht dat ik 't alleen doorhad" lezen we nog. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.