K3-fans spreken van "regelrechte schande" bij Studio 100: "Dit is echt smerig"
COS

Op 1, 2 en 3 december wordt er een groot feest gebouwd in het Antwerpse Sportpaleis. De langverwachte 'Rewind Party' van Studio 100 staat voor de deur.

Deze week maakte Studio 100 de officiële line-up bekend. 'Vanbural' geeft het startschot, gevolgd door optredens van Piet Piraat, Mega Mindy, Kabouter Plop, Baba Yega, Gert en Spring. Er valt nu wel meteen iets op bij de fans: "Waar is K3? Zonder K3 geen feestje."

"Eigenlijk is het niet helemaal eerlijk dat K3 uit de line-up is gehaald. Veel mensen hadden al tickets van vorig jaar en hebben die gehouden voor dit jaar. Daarbij stond er wel degelijk op dat K3 ging komen, dat is waarschijnlijk voor veel mensen de doorslag geweest om te komen."

"K3 uit de line-up schrappen, is echt smerig", klinkt het. "Geen K3? Dat is een regelrechte schande", zegt nog iemand. Er zijn wel fans die nog hoop koesteren: "Het kan nog, want er is iemand in de line-up zonder naam." Een zogenaamde special guest, die wellicht na Kabouter Plop komt.

"Er gaat een special guest aanwezig zijn. Ik vermoed K3, maar dan zonder Hanne", klinkt het. "Ben benieuwd naar de special guest. Ben ik te hoopvol als het de originele K3 is?", lezen we. "Misschien met wat geluk de K3 bestaande uit Karen, Kristel en Kathleen", reageert nog een fan.

https://www.instagram.com/p/CljbIm1j1W2/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.