K3-fans nemen geen blad voor de mond over nieuw nummer: "Het is te horen dat Miguel Wiels weg is"
COS

De meisjes van K3 hebben deze week een nieuw nummer uitgebracht. De zomersingle heet 'Mango Mango'. De clip verschijnt op vrijdag om 17.00 uur.

De reacties op het nieuwe K3-nummer zijn erg verdeeld. "Wat een heerlijk zomers liedje", klinkt het. "Echt superleuk nummer alweer", vindt een andere fan. "100% goedgekeurd. Mooi en vrolijk zomernummer", reageert nog iemand. Toch klinken er ook veel kritische reacties, vooral van volwassen fans.

"Even wennen nog, ik weet niet zo goed wat ik er van vind al blijft wel hangen. Sowieso hebben ze zeker betere zomerhits gehad", vindt iemand. "Het heeft een beetje 'kinderdisco bij het vakantiepark om de hoek'-vibes. Nee, dit is het niet", reageert nog iemand.

"Ontzettend leuke beat, maar persoonlijk vind ik de tekst erg belabberd. Met alle respect. Ik weet dat er in de tijd van Miguel soms wat 'volwassen' teksten geschreven werden, maar deze doet mij denken aan een baby die net z'n eerste woordjes leert."

"'t Is eraan te horen dat Miguel Wiels weg is. Liedjes gaan erop achteruit", vindt iemand. "Bring back Miguel!", zegt een teleurgesteld fan. "Oké we kunnen wel officieel stellen dat de K3-magie echt verdwenen is toen Miguel vertrok. Dit najaar op tv: 'K3 zoekt Magie'."

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.