🎥 K3-fans met verstomming geslagen door Julia Boschman tijdens allerlaatste Vleugels-show
COS
🎥 K3-fans met verstomming geslagen door Julia Boschman tijdens allerlaatste Vleugels-show
Foto: Photonews

De meisjes van K3 namen gisteren afscheid van hun 'Vleugels'-tour. Na net geen honderd shows in Vlaanderen en Nederland werd de laatste show zondag gespeeld in Gent.

In de show kregen Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman natuurlijk versterking van hun dansers, maar er dook ook een verrassende gast op. Diego Gonzaléz-Clark kroop op het podium in de huid van Mike, de engel zonder vleugels.

Mike zorgde tijdens de show voor de leuke verhaallijn. In die verhaallijn bleek Julia het wel een beetje warm te krijgen van de engel. In elke show gingen Mike en Julia bijna kussen, maar daar kon Hanne telkens een stokje voor steken.

Zondag was dat even helemaal anders. Mike kuste Julia vol op haar mond. Iets wat ze duidelijk met elkaar hadden afgesproken. Aan Marthes reactie te zien, was zij niet op de hoogte van het plannetje. Op sociale media is er hilariteit alom bij de K3-fans.

"Onze Mike pakte Julia net echt vol op de mond. Please zeg me dat iemand dit op beeld heeft?", klinkt het. "Niet Mike die Juul vol op d'r bek pakt", giert een K3-fan het uit. "Ik gil", klinkt het bij een andere fan op Twitter. "Marthe haar reactie, ik heb het niet meer", lacht nog iemand.

Meer nieuws

Meer nieuws

.