K3-fans gaan niet graag horen wat Karen Damen te zeggen heeft: "Die afspraak hebben we gemaakt"
COS

Karen Damen zal aan het einde van het jaar op het podium staan in een one woman show: 'De eerste keer'. Op 13 december gaat de show in première in Arenberg Antwerpen.

De komende maanden zullen Karen Damen en haar team de show voorbereiden. Het wordt een show vol humor en muziek. "De bedoeling is dat de mensen zich amuseren. Het wordt gewoon een plezante avond met veel lachen", zegt Karen bij 'Play Café'.

Karen vindt het heel spannend, maar ook heel plezant om alleen op het podium te staan. "De meeste mensen denken dat ze mij kennen. Maar ze gaan toch verschieten, want ik heb toch nog dingen te vertellen."

In de show zal er veel muziek zijn. "Ik heb zo een paar van die lijfliedjes, waarvan ik denk: die moet ik er gewoon insteken, zoals een '99 Luftballons'", zegt Karen. Al wil manager William dat ze vooral in het Nederlands zingt.

K3-fans "De kans dat ik een K3-liedje ga zingen is zeer klein, want we hebben eigenlijk een beetje een afspraak gemaakt onderling dat we nooit alleen een K3-liedje zouden zingen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.