K3-fans denken het te weten na uitspraak Hanne Verbruggen: 'Dit wordt het geslacht van de baby'
COS
K3-fans denken het te weten na uitspraak Hanne Verbruggen: 'Dit wordt het geslacht van de baby'
Foto: Instagram @hannecarry__

In december wordt de K3-familie weer een beetje groter. Hanne Verbruggen en haar echtgenoot Jorn zullen dan hun eerste kindje mogen verwelkomen.

Afgelopen weekend stonden de meisjes van K3 met vijf shows in Den Haag. Hanne Verbruggen vertelde aan RTL Boulevard dat alles goed gaat met haar en de zwangerschap. Ze zegt ook blij te zijn dat alles lukt.

"Ik voel eigenlijk heel weinig beweging als we bezig zijn. Maar 's avonds, als ik rustig ben, dan is het ineens feest. Dus ik denk dat 'ie dan denkt: ah, eindelijk. Maar voorlopig blijft 'ie heel rustig", vertelde Hanne over haar baby'tje.

"Wat een kracht!", klinkt het in de reacties op het filmpje. "Chapeau en zo blij voor haar", zegt nog een fan. "Powervrouw", vinden veel K3-fans. En: "Ze straalt!", lezen we nog.

Andere fans is vooral iets aan Hannes uitspraak opgevallen. "'Ie'? Is het een jongen?", vraagt iemand zich af. "Oh, ik hoor precies dat het een jongetje is." En: "Nu ze 'ie' zegt, denk ik dat het een jongen is. Maar ik hoop nog altijd op een mini-Hanne."

https://www.instagram.com/p/CjA_n9ANEcV/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.