'K2 zoekt K3'-finaliste Celester brengt eigen nummer uit met knipoog naar K3: Hanne Verbruggen van K3 reageert
COS
'K2 zoekt K3'-finaliste Celester brengt eigen nummer uit met knipoog naar K3: Hanne Verbruggen van K3 reageert
Foto: VTM

Van de 22.000 kandidaten die zich inschreven voor 'K2 zoekt K3' kon er maar eentje de gelukkige zijn. Eind november werd Julia Boschman het nieuwe K3'tje.

Dat er veel talent zat in 'K2 zoekt K3' mag wel duidelijk zijn. Intussen hebben verschillende kandidaten al stapjes gezet in het zang carrière. Babette bracht het nummer 'What About Sunday' uit en Luca en Diede brengen op hun sociale media- en YouTube-kanalen covers.

Nu heeft ook Celester De Nijs, die in de finale van 'K2 zoekt K3' derde werd, een eigen nummer uitgebracht. Het nummer heet 'Suikerspin' en ze sloeg daarvoor de handen in elkaar met Ziggy Krassenberg. Hij was zonder twijfel een van de meest opvallende 'K2 zoekt K3'-kandidaten uit de audities.

Vrijdag brachten Ziggy en Celester hun nummer mét videoclip uit. Opvallend in de clip zijn een bijrolletje voor Luca uit 'K2 zoekt K3' en ook een knipoog naar K3. "Ik heb geen tranen meer, geen waterval", klinken de lyrics, terwijl in het dansje de 'Waterval'-move van K3 gebracht wordt.

Het aanstekelijke nummer en de kleurrijke clip kunnen op heel veel positieve reacties rekenen. "Woehoeee", klinkt het bij 'K2 zoekt K3'-finaliste Diede. Bij K3 lijken ze de samenwerking van Ziggy en Celester ook helemaal goed te keuren. "Lekker bezig, jongens", reageert K3'tje Hanne Verbruggen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.