Julie Vermeire heeft duidelijke boodschap voor Camille Dhont na geweldig nieuws
COS

Camille Dhont kreeg afgelopen maandag fantastisch nieuws. Haar eerste show in de Lotto Arena was volledig uitverkocht.

Op zondag kreeg Camille Dhont opnieuw geweldig nieuws, want ook haar tweede show op 5 november in de Lotto Arena is nu uitverkocht. De vraag naar tickets blijft echter groot. Daarom zal de 20-jarige popsensatie een derde show geven voor haar fans. Op 4 november staat CAMILLE een eerste keer op het podium van de Lotto Arena.

"Ik ben nu al volop aan het werk om van deze show iets uniek te maken. Het is de allereerste keer dat ik helemaal alleen in zo’n grote zaal zal staan dus ik ga sterven van de zenuwen maar eens op het podium zal het een feest zijn voor jong en oud", zegt CAMILLE.

De zangeres zal niet alleen haar grote hits brengen, maar ook nummers uit 'Liefde Voor Muziek' én 'The Masked Singer'. "In september komt ook mijn nieuwe album uit waar ik bijzonder trots op ben en dat ik ook die avond zal voorstellen in de Lotto Arena. Het wordt een avond vol verrassingen!"

CAMILLE kan zelf amper geloven dat haar twee concerten op 5 november uitverkocht zijn. Haar fans snappen dat natuurlijk volledig. Ook Julie Vermeire is onder de indruk. "Girl, you're on fire. Zo goed bezig!", aldus Julie.

https://www.instagram.com/p/CcNgeims--a/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.