Julia Boschman van K3 stelt orde op zaken nadat tegenspeler haar vol op de mond kuste
COS
Julia Boschman van K3 stelt orde op zaken nadat tegenspeler haar vol op de mond kuste
Foto: VTM

Voor de meisjes van K3 zit de 'Vleugels'-tour erop. Dat betekent niet dat het al tijd is voor vakantie. Er staan weer een heleboel zomeroptredens op de agenda.

De laatste 'Vleugels'-shows vonden afgelopen weekend plaats in Gent. In de verhaallijn van de K3-show was er ook een rolletje weggelegd voor Diego Gonzaléz-Clark. Hij kroop in de huid van Mike, de engel zonder vleugels.

Julia Boschman kreeg het in de verhaallijn wel een beetje warm van engel Mike. In elke show kwam het bijna tot een kus, maar Hanne was telkens op tijd om haar collega en Mike te stoppen. Tijdens de laatste show liep het een beetje anders.

Mike kuste Julia zondag vol op de mond. Beelden van de zoen zorgden op sociale media voor hilariteit onder de K3-fans. Al klonken er ook kritische reacties. "Aan Julia haar reactie te zien, kwam dit heel onverwacht", klinkt het. "Ik had niet het idee dat Juul er iets van af wist."

"Mike zal wel gedacht hebben: 90 shows en dan niets. Laat ik die kus in de laatste nou gewoon maar even doen. 100% dat dit in overleg met Julia is gegaan", merkt iemand op. Dat beaamt Julia nu zelf op Instagram Stories.

"Onze Engel heeft er lang op moeten wachten, maar na één geplande kus kan Mike terug naar Engeland... uhhmm de Engelenwereld." Ze heeft voor alle duidelijkheid 'geplande' nog eens onderstreept. Julia's verraste reactie was dus gewoon goed acteerwerk!

Meer nieuws

Meer nieuws

.