Julia Boschman van K3 reageert voor het eerst op Metejoor-geruchten
COS
Julia Boschman van K3 reageert voor het eerst op Metejoor-geruchten
Foto: Instagram @lauratesoro

Julia Boschman mag zich al tien maanden een K3'tje noemen. In die tien maanden mocht ze al heel wat mooie dingen meemaken, maar ze maakte ook snel kennis met de keerzijde van de medaille.

In juli deelde roddelkoningin Yvonne Coldeweijer een opmerkelijk gerucht. Volgens een spion zou K3'je Julia Boschman meerdere malen vreemdgegaan zijn met zanger Metejoor tijdens de opnames van 'The Voice Kids'. 

Het gerucht werd zo geklasseerd: als een kwalijke roddel. Toch was het schrikken voor Julia. Bij Het Laatste Nieuws reageert de Nederlandse blondine voor het eerst op de Metejoor-kwestie.

"Ik wist dat er vervelende dingen bij 'bekend zijn' hoorden, maar ik hoopte dat het niet zover hoefde te komen", zegt Julia aan Het Laatste Nieuws. "Van tevoren weet je dat de kans bestaat dat er lastige dingen worden geschreven."

Gelukkig werd Julia goed opgevangen door Studio 100, haar dierbaren én ook door Hanne en Marthe. "De mensen die er voor mij toe doen, weten hoe het zit. Daarnaast maakt het voor mij niets uit wat de rest van de wereld denkt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.