Julia Boschman van K3 onthult haar verborgen talent: Marthe en Hanne reageren geschokt
COS
Julia Boschman van K3 onthult haar verborgen talent: Marthe en Hanne reageren geschokt
Foto: VTM

Julia Boschman, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn waren donderdagochtend te gast bij 'De Grote Grote Peter Van de Veire Ochtendshow'. Ze zongen er naast 'Waterval' ook 'Tsjikke Boem'.

Voor de meisjes van K3 'Tsjikke Boem' zongen, kreeg Julia Boschman nog een opvallende vraag. "Heeft Julia een verborgen of geheim talent?", vroeg een luisteraar zich af. En wat blijkt? Julia heeft er een heel bizarre.

"Ja, ik ben een beetje hypermobiel, dus ik kan wel m'n voet een beetje eng in mijn zij leggen", bekent Julia voor ze haar talent demonstreert. "Wow", klinkt het verbluft bij de radiopresentatoren. Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen zijn toch een beetje in shock. "Ei", roepen ze.

"Hartstikke hypermobiel"

"Dat is m'n verborgen talent. Nu is het niet meer zo verborgen, da's een beetje jammer", merkt Julia lachend op. "Dat doet dus echt geen pijn, want ik ben hartstikke hypermobiel", benadrukt ze.

"Kun je dat ook langs twee kanten?", vraagt Marthe zich na de initiële geschrokken reactie af. "Deze heb ik al heel lang niet meer geprobeerd, dus dat durf ik eigenlijk niet." Misschien maar beter zo.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.