Julia Boschman van K3 na commentaar Hanne en Marthe: "Jullie hebben mij gekozen, hè!"
COS
Julia Boschman van K3 na commentaar Hanne en Marthe: "Jullie hebben mij gekozen, hè!"
Foto: Photonews

Met Julia Boschman werd op 27 november het nieuwe K3'tje bekend. Na Josje Huisman en Klaasje Meijer is de nieuwe blonde opnieuw een Nederlandse.

Julia Boschman komt uit Bergen op Zoom, net over de grens, gelegen op zo'n 45 minuten van het Studio 100-hoofdkwartier in Schelle. Veel van Julia's landgenoten maakten de afgelopen weken de oversteek van Nederland naar België. Dat heeft Julia gemerkt. Julia heeft vaak in de file gestaan. 

"Op een gegeven moment moesten we naar de opening van onze 'K3 Immersive Bootcamp'. Wij moesten toen door het centrum. Ik denk dat wij 30 minuten in dezelfde straat hebben gestaan", zegt Julia bij 'Weekwatchers' op Radio 2. "Uiteindelijk zijn we toch maar uitgestapt en gaan lopen. Daar kwam geen einde aan. Dat was niet normaal eigenlijk."

"Het waren ook allemaal nummerplaten van het buitenland", merkt Hanne Verbruggen lachend op. "Ja, zo in 't geel", grapt Marthe De Pillecyn. "Ho, jullie hebben mij gekozen, hè. Ik wil niet veel zeggen", stelt Julia zich al lachend defensief op. "Da's waar. Jij hoort bij ons. Jij mag over de grens", benadrukt Hanne.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.