Julia Boschman van K3 maakt zich opvallende bedenking: "Toch eigenlijk echt gênant"
COS
Julia Boschman van K3 maakt zich opvallende bedenking: "Toch eigenlijk echt gênant"
Foto: VTM

De meisjes van K3 starten in september met de 'Kom Erbij'-tour in Nederland. In Vlaanderen rondden ze die tour in de lente al af.

Dat ze pas in september weer op pad gaan met hun 'Kom Erbij'-tournee betekent niet dat de meisjes van K3 deze zomer stilzitten. Integendeel. Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman hebben deze zomer tientallen optredens.

Onlangs was er de Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne. Voor Marthe en Hanne bijna dagelijkse kost, maar voor Julia was het wel bijzonder. "Dat is voor jou de allereerste keer, hè?", merkt Marthe op in 'K3 Vlogt'.

"Ik ben hier nog nooit geweest. Dat is toch eigenlijk echt gênant, hè", bedenkt Julia zich. Met twee optredens en een parade op de planning was het voor de Nederlandse niet eens mogelijk om door het park te lopen.

"Eigenlijk een beetje jammer. Ik zou stiekem dat park wel even in willen", zegt Julia. "Je gaat met de parade het park wel al zien. En dan is het gewoon wachten om ooit nog eens te komen", besluit Marthe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.