Julia Boschman van K3 enorm aangedaan: "Las het zo vaak dat ik huilend naar Marthe belde"
COS
Julia Boschman van K3 enorm aangedaan: "Las het zo vaak dat ik huilend naar Marthe belde"
Foto: VTM

Al meer dan twee maanden is Julia Boschman lid van K3. Met Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen hoopt ze het succes van K3 nog jaren verder te zetten.

Julia Boschman maakte tijdens 'K2 zoekt K3', maar vooral na haar overwinning kennis met de negatieve kant van sociale media. Ze kreeg te maken met veel haatberichten en kritische opmerkingen. Zo was er de opmerking dat Julia Marthe zou buitensluiten. 

De eerste week na de finale zat Marthe thuis met corona. "Die eerste week zijn er heel veel beelden gemaakt van Hanne en mij, waardoor je de indruk kreeg dat wij een veel betere band hadden", legt Julia uit in Billie.

"Zodra Marthe er weer bij kwam, zag je bericht na bericht: 'Julia en Hanne sluiten Marthe buiten, Marthe is de volgende die K3 gaat verlaten.'", herinnert Julia zich nog in de weekendbijlage van Het Nieuwsblad.

"Ik zag die berichten zo vaak langskomen dat ik huilend naar Marthe belde: 'Heb jij écht het idee dat ik jou buitensluit?' Dat vond ik best wel heftig, die kennismaking met sociale media, dat ik me dat idee bijna liet aanpraten."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.