Julia Boschman van K3 en vriend Ben Broek uit elkaar?
COS
Julia Boschman van K3 en vriend Ben Broek uit elkaar?
Foto: Instagram @benbroek_

Julia Boschman maakte al snel kennis met de minder fraaie kant van haar bekendheid. Afgelopen zomer werd door Yvonne Coldeweijer beweerd dat het K3'tje een affaire had gehad met Metejoor tijdens 'The Voice Kids'.

Nu zou er voor de tweede keer zogenaamde juice zijn over Julia Boschman. Het Nederlandse Juicechannel kreeg van een aantal bronnen te horen dat Julia eigenlijk al een tijdje single is. Rond maart zou ze haar relatie met Ben Broek, met wie ze binnenkort vier jaar samen is, al beëindigd hebben.

"Julia is nog erg zoekende naar wat ze wil en wie ze is. Haar inmiddels ex en zij hebben wel nog steeds goed contact. Zo brengt hij haar nog vaak naar België toe", klinkt het bij het juicekanaal. "Hij is gewoon ontzettend gek op haar, vandaar dat hij dat doet."

Het lijkt heel onwaarschijnlijk dat de geruchten over een breuk kloppen. Julia heeft het in interviews nog vaak over Ben en recent gingen ze ook samen op vakantie naar Spanje. Romantische kiekjes van de reis plaatsten ze allebei op Instagram.

Volgens de bronnen van Juicechannel zou het K3'tje Ben "valse hoop" geven dat het nog goedkomt, maar weet ze zelf dat dat niet meer het geval is. "Bij Studio 100 worden er zelfs grapjes gemaakt dat hij alleen maar goed voor haar is om taxi te spelen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.