Julia Boschman van K3 doet oproep aan Studio 100: Hanne Verbruggen uit haar bedenkingen
COS
Julia Boschman van K3 doet oproep aan Studio 100: Hanne Verbruggen uit haar bedenkingen
Foto: Photonews

Julia Boschman zit nu al een half jaar bij K3. Ze doet het erg goed naast haar collega's Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

De afgelopen maanden zat Julia Boschman nog niet stil als kersvers K3'tje. Er was het eerste deel van de 'Kom Erbij'-tour in Vlaanderen, opnames van 'The Voice Kids' en verschillende muziek- en video-opnames.

Natuurlijk is er nog veel waarvan ze nog niet mocht proeven. "Ik zou het echt wel tof vinden wanneer wij ook een keer weer zo'n een reality-achtige reeks zouden maken", merkt Julia op in 'K3, een nieuw begin' op NPO3.

"Ja, maar niet terug de roller disco, want dat rolschaatsen was m'n ding niet", uit Hanne Verbruggen haar bedenkingen. Geen probleem voor Julia. "Ik struikel al over m'n eigen voeten, laat staan dat ik rolschaatsen aan heb."

"Misschien iets met een snoepfabriek of een chocoladefabriek", droomt Marthe De Pillecyn luidop. Dat idee zien de andere K3'tjes ook wel zitten. "Of een snoepwinkel", vult Hanne aan. "Iets met eten, daar komt het op neer", besluit Julia.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.