Julia Boschman van K3 doet gênante onthulling over Hanne Verbruggen: "Hadden we daardoor allebei niet in de gaten"
COS
Julia Boschman van K3 doet gênante onthulling over Hanne Verbruggen: "Hadden we daardoor allebei niet in de gaten"
Foto: VTM

Als K3'tje moeten Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zich vaak doorheen Vlaanderen en Nederland verplaatsen. Dan is het wel handig als je je rijbewijs hebt.

Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn hebben een rijbewijs, maar Julia Boschman nog niet. Het is wel zeker de bedoeling dat het er nog van komt. "Maar als je K3 bent, heb je het op zich redelijk druk, dus het moet tussen de planning door", zegt Julia in 'Marble Mania' op VTM.

Momenteel moet Julia dus nog even rekening op haar persoonlijke chauffeur. In haar geval is dat vaak haar vriend Ben. Al kan ze ook rekenen op haar collega's, want met Hanne rijdt ze ook soms mee. 

Die is volgens Julia wel een beetje een snelheidsduivel. "Af en toe is Hanne nu ook m'n chauffeur en laatst stonden wij voor een stoplicht en wij zaten allebei op onze telefoon. Heel slecht", benadrukt Julia.

"Toen was het licht op groen gegaan en hadden wij het niet in de gaten. Die auto's achter ons gingen allemaal toeteren. Dus toen zijn we wel met heel veel gas vertrokken", bekent het blonde K3'tje. "Ik was daar niet bij trouwens", wil Marthe toch nog even benadrukken.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.