Julia Boschman over zwanger K3'tje Hanne Verbruggen: "Weet eigenlijk niet of ik dat al mag zeggen"
COS

Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zijn deze week zonder K3-collega Hanne Verbruggen op pad. Het zwangere K3'tje neemt even rust om er de komende weken weer tegenaan te kunnen.

Marthe De Pillecyn en Julia Boschman gingen donderdagochtend met z'n tweetjes langs bij MNM. Natuurlijk kwamen Hanne Verbruggen én haar toekomstige baby'tje ter sprake. Robin Keyaert vraagt zich af of er al een naam is. "Geen flauw idee", klinkt het bij Julia "I wish, want ik ben supernieuwsgierig."

Of de K3'tjes wel al weten of het een jongen of meisje wordt? Marthe en Julia halen hun schouders op, maar hun gezichtsuitdrukkingen zeggen genoeg. Zij weten het al. "Is het een jongen?", probeert Robin. "Het is allemaal aan Hanne om dat te vertellen", vinden Marthe en Julia.

Saar of Marcel

Suggesties voor de naam hebben ze wel al gedaan. "We hebben toevallig gisteren onze suggesties mogen opschrijven. Ik weet eigenlijk niet of ik dat al mag zeggen, want eigenlijk weten we het van elkaar nog niet wat we hadden opgeschreven", merkt Julia op.

"Ik vraag me wel af of iemand het bij het rechte eind gaat hebben", zegt Marthe. Julia denkt van niet. "Ik had voor een meisje Saar. Ik vind 'Saar' gewoon leuk, maar met de achternaam van Jorn... Saar Sarens. Daar had ik nog niet over nagedacht." Marthe denkt dan weer aan Marcel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.